Hvad er den bedste motionsform? Cykel eller løb?

Hvad skal man vælge når man gerne vil motionere? Hvad er den bedste motionsform? Er det en tur på cyklen eller er det en løbetur?

Det afhænger jo lidt af hvad man er til og hvor meget tid man vil bruge på det. En løbetur vil normalt foregå med en højere gennemsnitspuls og over en kortere tid end en cykeltur. Cykelturen har af samme årsag en lavere gennemsnitspuls i længere tid.

Du kan derfor vælge om du er mest til det hårde arbejde i kortere tid, eller om du hellere vil bruge lidt længere tid uden at det bliver helt så hårdt.

Uanset om du vælger at løbe eller cykle er der muligheder for at dele dine ruter med andre. Hvis du gerne vil cykle, kan du på indtegne og dele cykelruter på mincykeltur.dk. Du kan også finde mange andre cykelruter som du kan bruge til inspiration når du selv skal ud og cykle.

Vil du i stedet løbe som din motionsform har du en lignende mulighed hvor du kan indtegne og dele dine løberuter på minlobetur.dk. Det er nemt og hurtigt at tegne løberuterne ind, og vil du gerne lade dig inspirere af andres løberuter er der mange tusinde ruter du kan søge mellem.