Indretning hos MADE BY CONCEPT

Indretning hos MADE BY CONCEPT er mere end bare placering af møbler. Vi skaber strategisk indretning, hvor indretningen tager udgangspunkt i menneskers adfærd.

Vores indretning er målrettet og har en klar vision der understøtter bygningen. Vi tager ansvar for vores indretning og bruger indretningen til at sammenkoble et Brands værdier i eksempelvis butiksindretninger.

Hos MADE BY CONCEPT har vi stor erfaring med netop indretning, hvor vi allerede har spændende cases.

Men hvad dækker ordet indretning egentlig over? Indretning er for os design af fysiske miljøer. Vores koncepter er baseret på iscenesættelse og anvendes i butikker, kontorer, hoteller eller andre større fysiske miljøer, hvor indretning kan påvirke menneskets adfærd. Iscenesættelse har til formål at indkapsle en stemning, som påvirker modtagerens sindsstemning gennem fysiske virkemidler.

Vi arbejder udelukkende med strategiske koncepter, hvor alle sanser tages i betragtning, og hvor begrebet arkitekturpsykologi får en dybere mening.

Vores proces ved et indretningsproces er den samme – vi udarbejder et solidt pregame på kunde og indretningsstil inden igangsættelse af et projekt.

Kontakt os meget gerne til en uforpligtende snak omkring indretning, hvis du står over for en indretningsopgave.